Contact

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie:

E: contact@dezingendekoffiekar.nl

T: 06 - 4818 7457

 

Informatie

Repertoire

Het repertoire van de Zingende Koffiekar is zeer divers. Het omvat klassieke nummers, popnummers, musical-, film- en luisterliedjes. En dat alles van de periode toen tot nu. We zingen naast nummers met orkestband ook a capella nummers. Daarnaast variëren we met solo nummers, duetten en (5-stemmige) koornummers. In een enkel lied wagen we ons zelfs aan een dansje. Verzoeknummers? Ook daar kunnen we regelmatig aan beantwoorden. 

Publiek

De Zingende Koffiekar treed op voor een divers publiek. Enkele voorbeelden hiervan zijn optredens voor kinderen in de Villa Pardoes, voor ouderen op een dagverzorging, mensen met een verstandelijke beperking, jubilea als een 25 jarige bruiloft en verjaardagen maar ook in kerken bij speciale gelegenheden. Hierbij zoeken we vooral de kleinschaligheid op. Relatief kleine groepen van 5 tot maximaal 30-40 personen waarbij we zonder zangversterking ons gehele publiek kunnen bereiken. In overleg behoren grotere groepen (bijvoorbeeld bij een receptie) ook tot de mogelijkheden. Tijdens een optreden voor een grotere groep gaan we steeds de interactie met een deel van ons publiek aan. Hierbij is het wel een voorwaarde dat we vrij kunnen rondlopen. Op deze manier blijven we verstaanbaar. We voeren niet uit voor ons publiek maar liever tussen ons publiek.

Kosten

De kosten voor een optreden van de Zingende Koffiekar zijn afhankelijk van de duur en de omvang van de groep waarvoor we optreden. Op basis van uw verzoek doen wij u graag een gepast aanbod.

Een volledig optreden van de Zingendekoffiekar duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Koffie en thee voor tijdens het optreden zijn niet inbegrepen. We betrekken dit graag van waar we te gast zijn. Al het lekkers voor bij de koffie, een drankje en bij gelegenheid een stukje kaas of worst, nemen we zelf mee en is wel bij de prijs inbegrepen. Uiteraard stemmen wij ons optreden graag af op uw wensen.