Contact

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie:

E: contact@dezingendekoffiekar.nl

T: 06 - 4818 7457

 

Dit zijn wij

Leanne, sopraan, alias de Diva

Temperamentvol en met veel pit als een zuivere robusta koffie. Altijd bereid om gevraagd en ongevraagd ons publiek van gesigneerde fotoos te voorzien, zingt deze ruwe-bolster-blanke-(koffie-)pit immer de hoogste noot!

Ingrid, alt, alias de Diridingus

Ze bedoelt het zo goed om het ongeregelde zootje rondom de koffiekar in goede muzikale banen te leiden. En haar chaotische geest doet daar ook geen goed aan. Maar De Zingende Koffiekar heeft in haar een prima dirigent, een rol welke zij met verve vervult. Uit louter respect wordt zij door iedereen dan ook liefdevol de Diridingus genoemd.

Petra, alt, alias de Koffiejuf

Zij waakt liefdevol en “gezellig” over de koffiekar en is daarmee verantwoordelijk voor de kwaliteit van al wat wij schenken. Met het zachte karakter en haar zeer aangename aanwezigheid (als van een prima arabica koffie), cijfert zij zich vaak volledig weg. Haar tegelwijsheden, waarin zij grossiert, zijn beroemd en berucht.

Nico, tenor, alias de Nerd

Hij zal wel weer gelijk hebben ... denkt ie! Gewapend met zijn aktetas waarin zijn broodtrommeltje, 2 stuks fruit en de krant zitten, heeft hij zijn (eigen-)wijsheid in pacht. Wetenschap is zijn passie, kennis is macht maar koffie geeft hem kracht (geestelijk dan).

Steven, bas, alias de Techneut

Hij is continue in de weer met allerlei gereedschap, snoeren en ingewikkelde apparaten, roert de suiker door zijn koffie met een schroevendraaier, is onze wizz-kid voor alle techniek die we mee moeten nemen, is geniaal met computers, blijft onder alle (of eigenlijk “onze”) stress immer de koelbloedigheid zelve. Kortom onze stille onmisbare pracht en kracht op de achtergrond.