Contact

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie:

E: contact@dezingendekoffiekar.nl

T: 06 - 4818 7457

 

Muzikaal amusement op maat

Een optreden van de Zingende Koffiekar is immer een belevenis op maat. De vijf personages van de Zingende Koffiekar: Juffrouw Petra als beheerster van de Koffiekar, de Diridingus Ingrid, Leanne de Diva, Nico de Nerd en Techneut Steven, nemen hun publiek mee in allerhande belevenissen. De ene keer actueel op het nieuws van die dag, dan weer lekker de laatste roddels bijwerken uit de bladen, of is er empathie omdat er iets ingrijpends is gebeurd bij een van ons (of U?). Dit wordt afgewisseld door thematische blokken zang. Kwaliteit van zang, vaak meerstemmig, blijft voorop staan maar een lichte interactie met het publiek wordt niet geschuwd.
De Zingende Koffiekar past zich graag aan bij de gelegenheid en bij het publiek. U begrijpt dat een optreden voor (jonge) kinderen een ander karakter behoeft en repertoire keuze dan voor ouderen en daar passen we ons graag bij aan.

Tijdens een optreden van de Zingende Koffiekar bent u in de goede verzorgende handen van Juffrouw Petra. Vaak krijgt zij hulp van de Stagiaire (leerling maatschappelijke stage Voortgezet Onderwijs). Koffie en thee worden ruim geschonken met natuurlijk iets lekkers er bij. Afhankelijk van het moment, tijd en gelegenheid varieert dit van een koekje, chocolaatje tot gebak. Aangevuld met een voor het publiek en gelegenheid passend drankje. En mocht U speciale wensen hebben, dan houden we daar graag rekening mee. Wij waarschuwen U wel dat Juffrouw Petra erg gesteld is op haar eigen servies wat ze dus ook altijd bij haar heeft, ongeacht de grootte van de groep...